Daikin Ururu sarara

11.06.2017 22:30

Vysoké teploty sú už realitou, hydrometeorologický ústav už vydáva prvé výstrahy. Dovolenkárom možno vyššie teploty vyhovujú, no v kancelárii nie sú horúčavy vítané.

Klimatizácie Daikin predstavujú špičku vo svojom obore a nie je to veru náhoda. Výkonnosť a spoľahlivosť pre nich nie sú cudzie pojmy

 

Každoročne sa pred letnou sezónou objavujú odporúčania na používanie klimatizácií. Výnimkou nie je ani tento rok, a tak vám ponúkame aspoň nejaké základné body:

• neprikrývajte otvory klimatizácie, ktorými cirkuluje vzduch,
• rozdiel medzi vonkajším prostredím a klimatizovanou miestnosťou by nemal byť väčší ako 5 – 7 °C,
• v klimatizovaných miestnostiach neotvárajte okná,
• pred odchodom z klimatizovanej miestnosti telo postupne pripravujte na prechod do teplejšieho prostredia. Podobný postup platí aj opačne.

Posledný bod majte na pamäti kdekoľvek ste. Práve toto pravidlo vás ochráni pred nežiadúcimi ochoreniami, ako sú nádcha alebo angína.

Vedeli ste, že klimatizácia Daikin Ururu Sarara dokáže až 6 rôznych úkonov? Okrem klasického chladenia a vykurovania, vám pomôže efektívne vyvetrať priestor, vyčistiť vzduch od baktérií a vírusov či dokonca zvlhčiť príliš suchý vzduch a odvlhčiť miestnosti s prílišným vlhkom.