Dezinfekcia ozónom

01.06.2020 14:39

Zbavte sa 99,9% vírusov a baktérií, nepríjemných zápachov, alergií.

 

Ozónizér rýchlo a účinne odstraňuje zo vzduchu ale aj z vody všetky baktérie , vírusy , plesne , roztoče a iný hmyz , ale aj toxické látky.

Ozón – plyn zložený z 3 atómov kyslíka O3 - je jedným z najvhodnejších, veľmi účinných a zároveň ekologických riešení pre potrebu odstránenia patogénov zo vzduchu. Rýchlo a účinne odstraňuje zo vzduchu ale aj z vody všetky baktérie , vírusy , plesne , roztoče a iný hmyz , ale aj toxické látky.

Ozón je intenzívne prírodné oxidačné činidlo s výrazným dezinfekným účinkom aj tam, kde iné metódy a chémia ne- funguje. Účinkuje rýchlo proti najrozšírenejším baktériám vrátane aktuálneho koronavírusu SARS-CoV-2 spôsobu- júceho ochorenie COVID-19 a ďalších ako je Escherichia Coli, Clostridium , Herpes virus, rotavírusy , Salmonella a ďalšie baktérie a vírusy.

Ozón svojim silným oxidačným pôsobením deštruuje bunkové membrány a tým ničí živé mikroorganizmy vrátane vírusov, baktérií a plesní a zároveň rozkladá a odstraňuje zápach a výpary chemických látok – benzínu, riedidiel aj ole- jov – neutralizuje cigaretový zápach a mnoho ďalších.

Účinnosť ozónu je 50 krát vyššia a 3000 krát rýchlejšia ako účinnosť chlóru a na rozdiel od neho a ďalších dezin- fekčných chemikálií sa rozkladá biologicky na čistý kyslík a preto nezanecháva žiaden odpad. Vďaka jeho plynnému skupenstvu preniká všade aj tam, kde sa bežná chémia ne- dostane.

 

https://www.klimatizacia-mirec.sk/products/dezinfekcia-ozonom/