SAMSUNG WIND-FREE

22.08.2017 20:51

Wind-Free ™

Dostupné kapacity (Btu / h) - 9.000 / 12.000

™ systém vetra bez poskytuje užívateľom s ideálnom stave udržovaním požadovanej teploty v miestnosti s využitím vetra bez ™ chladenia jemne rozptýliť studený vzduch cez 21.000 mikro vzduchovými otvormi. Po prvé, systém zníži teplotu v miestnosti v režime rýchleho chladenia a potom sa automaticky prepne na Wind-Free režime ™ chladenia, keď sa dosiahne požadovanej teploty. ™ systém Wind-Free má navyše možnosť pripojenia k Samsung Smart Home App. Ovládanie vášho pohodlia nebolo nikdy jednoduchšie.

Wind-Free ™ jednotka dodáva prúd vzduchu, ktorý je pod 0,15 m / s vo vetre-Free ™ režimu. Rýchlosť prúdenia vzduchu, ktoré je nižšie ako 0,15 m / s, je považovaná za "stále vzduch", ako je definované podľa ASHRAE 55-2013 (American Society of vykurovanie, chladenie a Klimatizácia Engineers).

 

Ďalšie dôležité informácie 

Správne dimenzovanie a montáž zariadení je dôležité, aby sa dosiahlo optimálneho výkonu. klimatizačné jednotky split systém a tepelné čerpadlá (okrem ductless systémy) musia byť uzavreté s príslušnými zložkami cievok na splnenie kritéria STAR® energie. Opýtajte sa svojho dodávateľa pre podrobnosti.

 

 

Vlastnosti

Aký je Wind-Free ™ Technológia chladenia?

Režim ™ chladiaceho vzduchu bez udržiava požadovanú teplotu a nedôjde k priamemu prúdeniu vzduchu tým, že poskytuje vzduch cez 21.000 mikro otvorov na prednej strane prístroja, ak je žalúzie uzavretý, vytvára rozptýlené a jemný prúd vzduchu, je definovaná ako "bezvetrie."

Smart Home Compatibility For The Wind-Free ™

Smart Home Aplikácie Samsung môže sledovať nielen vaše ™ jednotky Wind-zadarmo, ale všetky kompatibilné Samsung zariadení, a umožňuje ovládať počítač prakticky kdekoľvek **. App funkcie patrí základné ovládanie a monitorovanie spotreby energie, nastavenie teploty, rýchlosť ventilátora, žalúzie hojdačka, rovnako ako exkluzívnych funkcií, ako je inteligentný inštalácia a Smart Check. Inteligentné funkcie inštalácie automaticky kontroluje inštalačných závad, ktorá zabezpečí váš systém správne nainštalovaný, zatiaľ čo inteligentné funkcie kontroly detekuje a diagnostikuje problémy so systémom poskytovať rýchle a jednoduché riešenie pre riešenie problémov.

 

** k dispozícii na stiahnutie na iTunes a Google® Play